• קיבלה דרגת פרופסור קליני ב-2019.
• קיבלה תארים שני ושלישי בביוכימיה ומדעי התזונה מטעם האוניברסיטה העברית.
• בעלת תארים נוספים בביולוגיה ובחינוך.
• דיאטנית קלינית, ממובילות הדעה בתזונה בארץ.
• עובדת במקצוע משנת 1983.
• ייסדה וניהלה (1983-2017) את היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי תל אביב (איכילוב).
• ייסדה את המחלקה למדעי התזונה באוניברסיטת אריאל. עד לאחרונה ראש המחלקה. כיום מרצה בכירה.
• יוזמת ומרכזת המסלול לתעודת הוראה בביולוגיה עם תכנים תזונתיים באוניברסיטת אריאל
• בסוף שנות ה-90 הקימה את עמותת הדיאטנים והתזונאים בישראל, "עתיד", והייתה היו"ר הראשונה שלה במשך שתי קדנציות.
• בשנת 2018 קיבלה מעמותת "עתיד" תואר של דיאטנית פורצת דרך.
• במהלך שנות עבודתה עשתה פריצות דרך בטיפול קליני בבעיות בריאות שונות, כולל סוכרת, השמנה ובעיות מטבוליות אחרות (היפרליפידמיה, שחלה פוליציסטית ועוד), הפרעות אכילה, בעיות במערכת העיכול ועוד.
• השאירה מורשת עשירה של שיטות קליניות וחינוכיות, קלינאית פורצת דרך באבחנה ובטיפול.
• בשנות ה-90 לאחר ניסויים קליניים, פיתחה דיאטה מהפכנית לזמנה, דיאטה העשירה בפחמימות מורכבות בעלות מדד גליקמי נמוך ("דיאטת הלחם"), הנמצאת בשימוש נרחב על ידי דיאטנים, בקופות חולים ובמוסדות אחרים.
• פיתחה שיטות לטיפול תזונתי התנהגותי — אימון תזונתי (קואצ'ינג) — כדי להקל על המטופלים בביצוע שינויי הרגלי האכילה.
• בשנות עבודתה במקצוע לימדה וחנכה מאות רבות של דיאטנים שעובדים כיום בכל קצות הארץ, החל בדיאטנים וסטאז'רים באיכילוב וכלה בסטודנטים של אוניברסיטת אריאל.
• נתנה הרצאות וקורסים רבים לדיאטנים ולרופאים בקורסים והשתלמויות, בקופות החולים, באוניברסיטת תל אביב ועוד.
• פיתחה שיטה חדשנית לסטאז' בתזונה, שאפשרה גם לקבל יותר סטאז'רים וגם ללמד אותם בצורה היעילה ביותר.
• בחינוך לדיאטניות ולסטודנטים מדגישה את הערכים של מקצועיות, כבוד למקצוע וכבוד למטופל, דאגה ויחס הולם למטופל ולצוותים המקצועיים איתם עובדים הדיאטנים.
• עשתה ועושה רבות בחינוך לבריאות הציבור בארץ:
א. הנחתה את תכנית הטלוויזיה "מהיום דיאטה" בערוץ 124 – 10תכניות.
ב. השתתפה ומשתתפת בתכניות טלוויזיה רבות בתחומי התזונה והדיאטה.
ג. במהלך 6 שנים הגישה תכנית הרדיו ראשונה מסוגה ומובילה בישראל בתחום התזונה (רדיו ללא הפסקה FM 103).
ד. כעת מגישה שתי תוכניות ברדיו של התאגיד הציבורי – רדיו רקע ברוסית ו"כאן שאלה" ב"כאן תרבות".
ה. אורחת של תוכניות רבות ברדיו ונשאלת שאלות מקצועיות לעיתים קרובות על ידי העיתונות.
ו. כותבת בעיתונות פופולרית לציבור הרחב, בעלת טור ב-"לאישה" ועוד, מרצה לציבור הרחב.
ז. מחברת ספרים בתחום התזונה ("דיאטת הלחם – השיטה והמתכונים להרזיה ולחיים בריאים" "לאכול לחם ולרזות," שיצא גם בניו יורק בתרגום לאנגלית ובמוסקבה בתרגום לרוסית, "מרזים עם אולגה רז" שתורגם לרוסית, "כולסטרול," "ויטמינים," "מינראלים" ועוד.
• חוקרת בתחום התזונה הקלינית ומרצה בכנסים בארץ ובחו"ל.